top of page
Abstract art 1.2.png

MAKE UP

​​

Zofiél wil de beste service aanbieden die perfect past bij uw gelegenheid. Wij hebben diverse pakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen. Zo kan uzelf bepalen welk pakket het beste bij uw wensen past

Het ‘Natural’ pakket past perfect bij mensen die net een beetje extra willen. In dit pakket zal u een lichte dekking foundation krijgen. U krijgt een verzorgde en frisse look door een bronzer en blush. Verder geven we uw wimpers een laagje mascara, zodat de look in balans gebracht wordt. Als laatst hebben wij een breed assortiment van lipglosses en lipsticks waaruit u kunt kiezen. 

Natural (1440).png

Soft Glam

Het ‘Soft Glam’ pakket biedt de perfecte look aan voor mensen die voor een zachte, maar glamoreuze look willen gaan. In dit pakket kunt u kiezen voor een lichte tot medium dekking foundation. De contour accentueert de schaduwen van uw gezicht en de highlighter brengt alles weer in balans. Dit pakket is perfect voor u als u een zachte oogschaduw look wilt. Dit betekent vooral neutrale kleuren en niet veel glitters. Om de ooglook af te maken kunt u kiezen tussen een laag mascara of nepwimpers. Verder hebben wij een breed assortiment van lipliners, lipsticks en lipglosses waaruit u kunt kiezen.

Night Glam

Het ‘Night Glam’ pakket is speciaal voor iedereen die graag een opvallende look wilt. In dit pakket kun je kiezen tussen lichte, medium en full dekking van de foundation. Met contour, bronzer en blush krijgt u de perfecte schaduwen en warmte in uw gezicht.

Dit pakket is perfect voor de mensen die all out willen gaan met de oog make up en een adembenemende look willen dragen. Met de oog look kunt u kiezen voor de neutrale kleuren, de felle kleuren,  glitters, etc. We maken de look zo glamoreus zoals u het wilt!

De make up wordt helemaal afgemaakt met een laagje mascara of nepwimpers. Bij de nepwimpers heeft u keus uit een uitgebreid assortiment, van vol tot natuurlijke wimpers. Als laatst kunt u kiezen tussen alle lipliners, lipsticks en lipglosses die wij aanbieden.

Night Glam (1440).png
7c98fd0a-316a-4f65-8350-f4cae8ef9875.JPG

Bruidsmake-up

Dit pakket is speciaal voor alle aanstaande bruiden.  Iedere bruid wenst natuurlijk een andere look voor haar speciale dag. Hierom zal er de prijs ook speciaal aangepast worden op jouw wensen. Binnen dit pakket zit uiteraard een online consult, een proefsessie en de uiteindelijke make-up inbegrepen. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dat vooral contact op en laat je informeren over de mogelijkheden!

Dit pakket is speciaal voor fotoshoots. Organiseert u een shoot of videoclip en wilt u graag samenwerken met Zofiél? Stuur dan gerust een mailtje met daarin een moodboard of uw wensen, dan kunnen we altijd brainstormen en een prijs bespreken!

Editorial Shoot

Editorial 1440.png
bottom of page