top of page
Wenkbrauwen Page Banner (Offline)_edited.jpg

WENKBRAUWEN

Zofiél biedt meerdere behandelingen aan voor uw wenkbrauwen. Wenkbrauwen zijn de blikvangers van het gezicht, het is dan ook ons doel om de geschikte wenkbrauw bij u te zoeken. Samen kijken we naar de perfecte stijl en worden al uw wensen verwerkt in de ideale wenkbrauw voor u! 

A028E103-B0C8-49B7-BD47-8CFB9C23CB9A_edited.jpg

Powderbrows is semi-permanente make up. Door middel van een machine met een hoge frequentie, creëeren we een zo natuurlijk mogelijk resultaat. De powderbrows kunnen zo strak of natuurlijk als jij dat wil. De PMU professional zal altijd haar deskundige adviezen delen en samen besluiten jullie de perfecte wenkbrauw voor u. Het resultaat van een powderbrow behandeling blijft 1,5 tot 2 jaar zitten, hierna wordt een 'touch-up' aangeraden!

PowderBrows

01C885B6-AD1E-4EE9-BEB0-F1C18FFEED5E[7469].JPG

Bij de Henna behandeling gebruiken we een "mapping methode die de perfecte wenkbrauwvorm creëert gebaseerd op jouw gezichtsvorm. Henna pigmenten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn geschikt voor alle huidtypes. Het pigment zal +/- 2 weken op de huid zitten en 6 weken op de haartjes zelf. Henna is hierdoor ook geschikt voor degene met minder volle wenkbrauwen!

Henna Wenkbrauwen

Threading is een wijze van ontharing door middel van een touwtje. Threading pakt zowel de dons haartjes als de hardnekkige wenkbrauwharen, zonder de huid te beschadigen of te irriteren!

Threading

Wenkbrauw Verven

Het verven van wenkbrauwen wordt gedaan met speciale verf die gefocust is op sensitieve huid. De verf zal hierdoor minder irriteren op de gevoelige huid. Het pigment blijft enkele dagen op de huid zitten en +/- 4 weken op de haartjes. Deze behandeling is minder geschikt voor degene met weinig tot geen haargroei, aangezien het pigment op de huid van korte duur is!

06CB05E6-BFB3-4241-BCB0-2DF57982C91B.JPG
bottom of page